JMierze

Dr. Joanna Mierzejewska werd  geboren in Gdansk in een gezin waar beide ouders als arts werkten aan de  Medical University of Gdansk (GUM). Ze zelf behaalde diploma van arts aan GUM in 1987.
In september 1988, na haar huwelijk met haar Belgisch echtgenoot, verhuisde ze van Gdansk naar Leuven.
Een jaar later voldeed ze aan de  toenmalige vereisten om haar Poolse diploma van arts  gelijk te kunnen stellen met de Belgische wettelijke graad van Doctor in genees-,heel- en verloskunde .
In 1990 startte ze met de specialisatie in de psychiatrie aan de  KULeuven waar ze vervolgens in 1995 het diploma van Geneesheer – Specialist in Psychiatrie behaalde.
Intussen volgde ze een psychotherapeutische opleiding Familie- en  Systeemtherapie aan KUL ( diploma 1996) en werden haar twee dochters -Anna en Laura geboren . Beide meisjes zetten de familietraditie voort en kiezen voor de zorgsector – Anna is in 2015 met onderscheiding  afgestudeerd als tandarts aan KUL ; Laura volgt momenteel  vierde jaar psychologie .
Dr. J. Mierzejewska is sinds 1995 als psychiater – psychotherapeut werkzaam in het  Psychiatrisch Ziekenhuis Broeders Alexianen te Tienen waar ze zich vooral toelegt op de behandeling van acute ziektebeelden , psychose , angst en depressie . Daarnaast bekleedt ze ook de functie van Coördinerend Geneesheer van Beschut Wonen Hestia te Tienen.
Tevens is ze sinds meer dan 20 jaar actief in haar privé praktijk in Tienen en Leuven  waar ze de laatste jaren, met veel genegenheid, niet alleen de Belgische maar ook de Poolse patiënten bijstaat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *